Passie voor
bedrijfswagens

E-mobility

E-mobility heeft de toekomst. De milieuregels worden strenger, bedrijven vergroenen en de technologie schrijdt in rap tempo voort. Vandaar dat we nu al flink investeren in de mogelijkheden van het elektrisch rijden. Bijvoorbeeld door deel te nemen aan het E-concrete-project, onderdeel van de Demonstratie Klimaattechnologie├źn en -Innovaties in Transport (DKTI-transport). Voor dit project, ge├»nitieerd door het ministerie van I en W en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), hebben we de dieselunit van een betonmixer omgebouwd naar een elektrische variant. Deze eerste elektrisch aangedreven 8x4 betonmixer ter wereld, rijdt vanaf januari 2021 rond in de regio Rotterdam. Verder hebben we vanzelfsprekend verschillende elektrisch aangedreven vans voor lease en verhuur beschikbaar.

Duurzaamheid

Ons eigen wagenpark is overigens al geheel emissieloos. Onze laadpalen worden gevoed met de energie die de 500 zonnepanelen op onze daken opwekken. Zo reduceren we onze energiekosten en bestrijden we de klimaatverandering.
power is the a sense of metss social duckling disposable vape 12000 puffs peach reddit.cheap hermes heure h watch fake is loaded with strength, vivid.